Der er noget, der nager dig. Det kan alle mærke. Men hvad det er, vil du jo ikke tale med os om. Så du må finde en, der kan hjælpe dig. Måske er det en psykoterapeut, du har brug for? Eller en kæreste? Er det noget med kærligheden og forholdet, som ikke er helt godt for tiden? Eller hvad? Kom nu, ud med det. Fortæl. Let dit hjerte. Få ro i sindet. Og få orden på sagerne. Det er nemmest, hvis du taler med mennesker, du stoler på, om det. Er det sandt? Er du virkelig bange for at lave den ansøgning om patienterstatning, sådan som din egen læge rådede dig til?

Du er ikke alene

Hvorfor er du bange for det? Det skal du da ikke være. Men hvis du er bange for det, så kan du da få din erstatningsadvokat til at hjælpe dig med det, ikke? Det burde da være en del af hans ydelser til dig. Du har jo haft hårdt brug for ham under den sag, der fulgte efter den arbejdsulykke, som du kom ud for. Du søgte om arbejdsskadeerstatning og fandt ud af, at din arbejdsgiver har unddraget sig at betale arbejdsskadeforsikring i flere år. Der var ikke nogen dækning. Og selvom din arbejdsskadeadvokat fik sat gang i papirarbejdet og fik kontaktet forskellige styrelser og instanser, så du endelig kunne få erstatningen, som du havde krav på, så var det ikke en god oplevelse.

Du har gode muligheder for erstatning

Men nu, hvor du så har kunnet konstatere, at lægen på hospitalet har klumret alvorligt i det med behandlingen af dine mén efter ulykken, så har du totalt mistet modet til at søge om patienterstatning. Også selv om du har meget store chancer for at kunne få erstatning for fejlagtig behandling – i dit tilfælde medicinering. Kan det være medicineringen, der har gjort dig angst? Ja, jeg spørger måske dumt. Men ved vi altid, hvordan særlig medicin påvirker os? Måske mente din læge, at du havde brug for noget antidepressivt. Men så tog han fejl. Du har jo udviklet en angstlidelse, der kan blive ødelæggende for dit liv fremover.

Så, du skal altså se at få fat i din advokat. Kom han ikke fra et firma, hvor der kun arbejder erstatningsadvokater. Hver især med sit speciale. Han må da kunne hjælpe dig til at få den patienterstatning, som du har krav på. Og ja, jeg vil gerne følge dig op til psykiateren, som så kan henvise dig til en anden behandler, der ikke vil give dig medicin. Du har nemlig slet ikke brug for medicin.

Du har brug for fred og ro – og tid til at komme dig over et chok, som har medført, at du ikke fungerer helt normalt i hovedet endnu. Det kommer du til. Du skal bare give dig og din hjerne tid. Og så skal du ikke belemres med ansøgninger til instanser om forskellige erstatninger. Lad dine erstatningsadvokater om det. Det er jo deres arbejde. Og de gør jo det, som de er gode til: At varetage erstatningssager på vegne af mennesker, der er i situationer, der ligner din.