Vintersalget er godt i gang. Og du har ualmindeligt travlt. Det virker som om, at hele Danmarks befolkning har besluttet at købe deres hobbyartikler fra netop din webshop. Ok, du har da også nogle gode tilbud. Men alligevel. Det er lidt anstrengende samtidigt med at skulle pakke alle ordrerne også at skulle tænke over de temaer, som de næste fire flyers og løsblade du skal have trykt, skal omhandle. Sidste år fik du trykt nogle fine brochurer hos et rigtigt godt trykkeri. Der var bare det ved det, at når du lagde reklamebrochuren i pakkerne til kunderne, så blev omkostningerne til forsendelse dyrere på grund af den forøgede vægt.

Sparer vægt med flyers

Derfor besluttede du, at i år skal det være flyers, som du sender med ordrerne. Du er dog lidt ked af, at du bliver nødt til at give trykkeriet, som du brugte til brochurerne, en mindre ordre. Men der er også økonomien i dit firma at tænke på. Så valget er derfor blevet, at du vil have dine flyers trykt hos det samme trykkeri, fordi de leverede rigtig god kvalitet. Du har også haft et mangeårigt samarbejde med dem. Og du kan godt huske, at det var lidt svært at finde et godt trykkeri dengang, du lige havde startet din webshop.

Det kaldes print nu om dage

Det havde taget dig mange søgninger på Google, hvor du ledte efter ”print i København”. Ordet ’trykkeri’ var ligesom lidt for gammeldags, syntes du. Men du har da sidenhen lært, at sådan er det slet ikke. Og da du søgte efter ”print i København”, så fik du også mestendels henvisninger til forretninger, der tilbød prints af bøger eller studerendes lange afgangsopgaver. Og det var jo ikke det, du havde brug for. Nej, det skulle være lækre, farvede brochurer i god og gedigen kvalitet. Men i år, bliver det altså ’kun’ flyers, du skal have printet – men de skal dog trykkes i et ret stort antal.

Det er dem her:

Jensen Print

Tårnborgvej 9

1901 Frederiksberg C

Telefon: 40 15 13 93
E-mail: info@jensenprint.dk
CVR: 55861455