Det bør jo ikke komme som en overraskelse, da vi jo skal lave aftensmad til familien hver dag – med nogle ganske få undtagelser. Alligevel er det næsten, hvad der sker hjemme hos Lene og Mads hver dag, da de ikke har taget stilling til, hvad de skal have til aften på forhånd. Og det skal jo være varierende og appetitvækkende hver dag – eller det skulle det gerne være.

Lene har det som om, at aftensmaden kommer bag på hende hver dag, og hun begynder først at spekulere over det, når hun får fri fra arbejde klokken fire. Det gør, at hun er nødt til at købe ind næsten hver dag. Hun skal også hente deres datter Maja på tre, når hun er færdig med at købe ind, så der er nok at se til på de sene eftermiddage.

Lene kunne godt tænke sig, at hun kunne være mere effektiv og ikke skulle købe ind hver dag. Det ville give hende og familien mere tid. Det ville også gøre, at de rent faktisk kunne have en plan over, hvad de skulle have at spise, og hvad der kan puttes i madkassen.

Heldigvis for den lille famle er der råd for deres madplaner, da et firma har specialiceret sig i netop dette – og det er med henblik på børnefamilier, og der er også taget højde for mad til madkassen.

Ved at tilmelde sig her: https://mambeno.dk/ kan du også få styr på dine madplaner. Du får en gang om ugen en madplan, og der er oveni købet en indkøbsliste. Det gør, at børnefamilier og familier nu kan være på forkant med deres madplaner, få sund og varieret mad og også have noget til madkassen.