Vi er enige om, at du altid reder din seng ikke? Der er ikke noget, der ser så rodet og snusket ud som en uredt seng. Vidste du, at du faktisk kan få din seng til at ligne en million med et par få tricks? Og også gøre sengen, puderne og sengetøjet til en del af indretningen? Brug også gerne et sengetæppe etc. Hvordan gør man så det, så det ser godt ud?

Alle dele af en velorganiseret seng har en funktion. Det kan være dekorative puder, et sengetæppe og et varmt tæppe. De dekorative puder kan også bruges, når du for eksempel sidder op i sengen for at læse eller for at se TV. Du bruger dem bagest og din almindelige pude øverst, som er beklædt med sengetøj, se de ikke så let bliver beskidte, og du ikke skal vaske eller rense dem så tit. Sengetæppet kan du bruge som et tæppe over dit sengetøj, og det varme tæppe lægger du øverst på en kold nat. Husk, at du kan få sengetøj med ekstra længde. Det er let at finde online ved at søge efter ”Sengetøj 140×220”. Det findes også som sengetøj til dobbeltdyne, og så søger du blot efter ”Sengetøj 200×220”.

Når du bruger puder og pyntepuder gælder princippet fra stort til mindre. Det betyder, at de største puder skal være bagest og de mindste forrest. Dermed får du vist dem alle, og det ser flot ud. Brug forskellige materialer og farver, der matcher med resten af soveværelset.

Hvis du vil have et mere afslappet look, kan du blot bruge dit sengetøj som en del af indretningen. Du kan sætte nogle store puder bagest i en kontrastfarve og finde et varmt tæppe, du lægger nederst på sengen, som binder det hele sammen.