En tablet er for hele familien, og den kan bruges både som babysitter søndag morgen og som musikafpiller fredag aften. Derudover kan den bruges til diverse opslag på nettet, samt spil og filmvisning. I dette blogindlæg får du et bud på 3 af markedets bedste tablets, som alle er perfekte til familiebrug på hver deres måder. Du kan købe alle disse tablets hos 3.dk, og med en rabatkode fra rabatbanditten.dk kan du spare penge på købet, hvilket du ligeledes kan læse mere om i det følgende.

 

Apple iPad mini 4

Den nye Apple iPad mini 4 er Apples nyeste bud på en højteknologisk og innovativ tablet for hele familien, som samtidig kan opbevares i lommen. Apple iPad mini 4 er både tyndere og lettere end de forrige iPads, hvilket gør den ekstra egnet til transport over afstande. De teknologiske funktioner er ligeledes i top, og med A8-processoren med anden generations 64-bit-arkitektur, som normalt findes i stationære computere, er den nye iPad mini 4 lynhurtig og egnet til surfing, læsning og notetagning, som før var overladt til computeren. Apple har ligeledes videreudviklet iSight-kameraet i iPad mini 4 med en forbedret sensor og en Apple-designet billedsignalprocessor. Derudover er tabletten udstyret med en fingeraftryk-sensor, som skærper sikkerheden og gør den lynhurtig at åbne.

Med Apples nyeste iPad mini 4 får du en lynhurtig iPad, som er perfekt til børnenes spil på sofaen, men også til de voksnes surfing på nettet. Derudover indeholder den alle Apples fordele og smarte funktioner, herunder musikprogrammet iTunes og iCloud. Den kan ligeledes hurtigt og nemt synkroniseres med din iPhone.

Tabletten er en smule dyr, men der er ingen tvivl om, at kvaliteten følger med prisen. Hos rabatbanditten.dk kan du finde en række rabatkoder til 3.dk, som kan gøre købet af din nye iPad billigere.

Apple iPad Pro 12.9

Hvis du ønsker Apples flotte design og hurtige system men samtidig synes, at en Apple iPad mini er lidt for lille og tynd, er Apple iPad Pro 12.9 den helt ideelle tablet for dig og din familie.

Med en 12.9 tommer LED-skærm giver denne iPad dig knivskarpe oplevelser, og med den store skærm egner den sig også til filmvisning. iPad’en er ligeledes udstyret med en Retina-skærm som gør oplevelsen endnu skarpere. Derfor passer den perfekt til børnenes bagsæde på køreturen, hvor den er ideel til visning af den nyste tegnefilm eller til spil.

Kameraet er ligeledes knivskarpt, og en iPad Pro 12.9 kan derfor fungere som familiens kamera på ferier eller på andre ture.

Ligesom Apple iPad mini 4 er Apple iPad Pro 12.9 den helt ideelle familietablet, som kan bruges både af børn og voksne. Hvis I ønsker en større skærm, som hele familien kan samles om samtidig, skal I vælge en Apple iPad Pro 12.9 frem for iPad mini 4.

 

Samsung Galaxy Tab S3

Det er ikke kun Apple, som kan udvikle innovative og knivskarpe tablets. Med Galaxy Tab S3 kommer Samsung ligeledes med sit bud, når det gælder en innovativ og højteknologisk tablet, der kan bruges af hele familien.

Galaxy Tab S3 har først og fremmest en høj opløsning, som giver dig den ultimative videooplevelse. Med Super AMOLED-skærmen sørger Galaxy Tab S3 for en utrolig skarphed samt virkelighedstro farver. Derudover får du en fantastisk lyd fra hele fire højtalere, som er udviklede i samarbejde med AKG, en af verdens førende producenter af lydsystemer. Derfor er Galaxy Tab S3 også den ideelle babysitter på børnenes bagsæde, men kan ligeledes bruges af hele familien. Derudover skaber den unikke lydoplevelse rum for afspilning af både voksen- og børnemusik, og den kan sagtens bruges som musikafspiller til festen eller middagen.

Derudover giver Galaxy Tab S3 dig mulighed for at være mere effektiv. Med Samsung Flow kan du nemlig skifte mellem arbejde på din telefon og tablet, hvor du kan sammenkoble systemet med din telefon, så alle dine data let kan overføres fra det ene medie til det andet. Hvis du modtager en SMS på din telefon, kan du derfor svare på beskeden på din tablet og omvendt.

Hvis du vil bruge din Galaxy Tab S3 til noter eller til udfoldelse af kreativitet, vil du ligeledes elske den medfølgende S-pen. Denne pen kan sammenlignes med en helt almindelig kuglepen og er derfor ligeså let at bruge, som hvis du skrev på et stykke papir.

De mange fede funktioner bruger naturligvis strøm og tærer på batteriet – men frygt ej, for det store batteri, som findes i Galaxy Tab S3, holder tabletten kørende i cirka 12 timer, så du ikke behøver at bekymre dig om opladning, mens du er på farten.

Galaxy Tab S3 er designet i et pænt og robust materiale, som med den høje holdbarhed blandt andet gør den egnet til børnenes lege.

Galaxy Tab A

Galaxy Tab A kan siges at være lillebror til Galaxy Tab S3. Dog får du med Galaxy Tab A ligeledes en skarp skærm, hurtige processer og et godt kamera med sjove og smarte funktioner. Med Galaxy Tab S3 kan du benytte dig af alt, hvad en almindelige tablet indeholder, hvilket er alt fra surfing og spil til læsning af e-bøger. Galaxy Tab A er en del billigere end ovenstående tablets og egner sig derfor perfekt til at være barnets første tablet – hvor dit barn trygt kan udforske den digitale verden. Undersøgelser viser tilmed, at spil kan udvikle dit barns kognitive evner, og til Galaxy Tab A kan du downloade et stort udvalg af læringsspil og underholdningsspil, som kan hjælpe dit barn med alt fra stavning til tal og regning. Derudover får du med Galaxy Tab A et udvidet Kids Mode med tidsbegrænsning og indhold i farver tilpasset børn. Hos 3.dk kan du finde et passende abonnement til din nye Galaxy Tab A, som indeholder data-to-go. Hvis du vil gøre købet af din Galaxy Tab A endnu billigere, kan du finde en rabatkode til 3.dk på rabatbanditten.dk. Her kan du blandt andet finde en række tilbud, som inkluderer lynhurtigt bredbånd fra kun 60 kr. om måneden.