Fodboldgolfsæsonen er i gang! Det er forår og temperaturen stiger og solen begynder at vise sig og give os varme, derfor er det også på tide at komme ud og lufte kroppen med diverse fysiske aktiviteter, bl.a. med et spil fodboldgolf nu hvor sæsonen er gået i gang. Fodboldgolfsæsonen startede de fleste steder i april eller marts, derfor har alle fodboldgolfbaner åbent nu og de venter bare på at du og din familie eller venner kommer og får en sjov og hyggelig dag på de nyslåede græsbaner. Fodboldgolfsæsonen varer typisk helt fra april til oktober så du har masser af tid til at komme ud og skyde bolden i hullerne.

Nu hvor fodboldgolfsæsonen er i gang er der ikke nogen undskyldninger for at blive siddende indendørs og stene fjernsyn, saml din familie venner og kom ud og nyd forårsvejret og kæmp for at skyde bolden i hullerne på mindst forsøg og vind inden fodboldgolfsæsonen slutter igen! Da fodboldgolfsæsonen er startet på ny er der også en mulighed for dig for at, komme ud på banerne og forsøge at stikke din egen rekord fra sidste år og dermed skabe bedre resultater som du kan være endnu mere stolt af. Inden fodboldgolfsæsonen startede i år, har de forskellige værter haft tid til at forbedre sine baner og nogen har sikkert også lavet nye baner, sådan at du og dine venner kan prøve nogen nye og fede baner. Få derfor, i år, en endnu bedre oplevelse, som i kan være sammen om. Nu hvor fodboldgolfsæsonen er i gang har du mulighed for at sætte nye mål og måske endda blive en del af et hold, sådan du kan blive en del af et team, som du kan lære af og blive endnu bedre. Danmarks fodboldgolfbaner er sågar så gode, at de under fodboldgolfsæsonen, bliver brugt til at holde VM i fodboldgolf, så der er endda mulighed for at blive verdensmester i fodboldgolf i lille Danmark, lyder det som noget for dig, så start i dag!

Fodboldgolfsæsonen er i gang og du og din familie eller venner kan komme ud og spille fodboldgolf for ca. 0-100 kr. pr. person. afhængig af alder. Eller i kan købe et sæsonkort til priser helt nede fra kr. 150,- pr. person. sådan at i nemt kan tage ud og spille en omgang fodboldgolf lige når i har lyst, i hele fodboldgolfsæsonen. Vælger du at købe sæsonkort til den nye fodboldgolfsæson så kan du, spille når det passer dig, spille så længe det passer dig og spille på de baner du synes er sjovest, igen og igen. Fodboldgolfsæsonen giver mulighed for dig og dit firma for, at komme ud og lave en spændende aktivitet sammen og tænke på andet end arbejde. Fodboldgolfsæsonen er en mulighed for at komme ud og møde nye mennesker og måske endda få nye venner, imens i nyder en omgang fodboldgolf. Fodboldgolf er bare et super alternativ hvis du og dine bekendte ønsker at komme ud og nyde foråret med en sjov og hyggelig aktivitet.