Jeg er i vildrede. Min chef bad mig i sidste uge om at finde et mødelokale til ham. Han sagde, at det skulle være et sted i København. Mere fik jeg ikke at vide. Men som den arbejdsomme person jeg er, gik jeg på nettet og begyndte at lede: ”Mødelokaler København”, skrev jeg i søgefeltet. Jeg fandt et sted, hvor de havde et hyggeligt mødelokale. Til 12 personer. Jeg tænkte jo, at han skulle til møde med nogle forretningsforbindelser i København. Han har altid møder med sine forretningspartnere, når han er i København. Så min tanke var, at et mødelokale til 12 måtte være stort nok. Det var også meget rimeligt i pris. Og prisen inkluderede kaffe, frugt og chokolade udover selve lejen af lokalet og dets faciliteter.

Hvornår?

Så da jeg havde fundet lokalet, spurgte jeg ham om, hvornår han har brug for det. Han sagde, at det skulle være ledigt den sidste fredag i februar. Ok, fint nok. Jeg bookede lokalet til ham. Og forplejning til 12 personer. Men så kom han i går og spurgte, om jeg havde fundet et lokale til ham. Sidste fredag i februar. Jeg svarede naturligvis, at ja, det havde jeg da. Jeg sendte ham kontrakten og linket til stedets site, så han kunne se lokalet online.

Der gik et par timer. Han talte i telefon. Men så kom han lige pludseligt farende og skældte mig hæder og ære fra. Hvorfor har jeg booket et lokale til kun 12 mennesker. Han råbte op. Sagde, at der kommer mindst 35 mennesker.

Blev lidt paf

Jeg blev lidt paf, må jeg indrømme. Jeg spurgte ham om, hvorfor han ikke havde fortalt mig, at lokalet skulle være til så mange. Ja, det havde han altså bare glemt. Nå! Jeg blev lidt sur. Men tænkte, at jeg stadig har tid til at finde et andet lokale. Så ind på nettet igen og denne gang skrev jeg ”Konferencelokaler København”. Jeg fandt nogle store lokaler. Med kapacitet til mere end 75 personer. Da jeg ikke ville risikere at lave endnu en fejl, tænkte jeg, at jeg måtte søge lidt grundigere.

Mindre konferencelokaler

Så jeg skrev: ”Konferencelokaler København små”. Jeg må sige, at det var ret heldigt, at jeg gjorde det. For jeg fandt nemlig et lokale hos det samme firma, som det, jeg havde booket det lille lokale hos. Jeg ringede dem op og spurgte, om de havde mange arrangementer den bestemte fredag. De fortalte, at de har endnu et arrangement, men det er først om eftermiddagen. Jeg spurgte, om vi kunne lave den bookning, jeg allerede havde lavet om til at være for det lokale, de har, der kan huse op til 50 personer. Med den samme forplejning og de samme faciliteter.

Det kunne vi sagtens. Jeg skulle bare bekræfte ændringen og betale et forskud. Heldigvis var det ikke sværere end det. Jeg sendte linket til det større lokale til min chef, fortalte i mailen, at jeg har booket konferencelokalet i København, og at han gerne må huske at fortælle mig til, hvor mange lokalerne skal bookes næste gang, det kommer på tale.