Har du brug for lidt ekstra hjælp til huset eller andre gøremål i dagligdagen? Så prøv engang at tage et smut ind forbi jobbi.dk. Der vil du hurtigt kunne finde den hjælp, du søger.

Hvordan fungerer det? Og hvorfor kunne det være en god ide for dig at prøve af? Det kan du blive lidt klogere på lige her?

Hvorfor prøve det?

Vi kan alle få brug for lidt ekstra hjælp her og der. Måske er du inde i en stresset periode eller du har fået lidt ekstra travl på arbejdet?

Så er det en rigtig god ide at prøve at lette byrden lidt og få hjælp til for eksempel rengøring af huset eller til pasningen af børnene. Måske har du også en have, der godt kunne trænge til en ordentlig tur.

For bedre at kunne nå det hele, så kan du tage et smut ind på jobbi.dk og finde hjælp. Der kan du hurtigt og nemt finde en række personer, som er villige til at hjælpe mod en overkommelig betaling.

Det er både billigere og nemmere at gøre det her igennem fremfor at ringe efter en professionel.

Udnyt de egenskaber som folk i dit nabolag har og skriv til din næste handyman eller barnepige derinde.

Hvordan fungerer det?

Konceptet er egentlig meget nemt at finde ud af. Alt hvad du skal gøre for at komme i gang med at finde en person, der kan hjælpe dig på jobbi.dk, er at oprette en profil.

Søg derefter efter lige præcis det du har brug for – en gartner, barnepige eller noget andet – og find en person, som er i dit nabolag. Skriv gerne til et par stykker, for måske er der en der er på ferie eller ikke lige har tid i denne periode til at hjælpe.

På den måde får du hurtigt løst dine opgaver, så du selv kan koncentrere dig om noget andet.