Du har gode muligheder for et lån i Sverige, da både Vivus, Ikano Bank og Ferratum har deres hovedkontor i Sverige. Hos dem kan du sagtens låne penge, også selvom at du er dansker. Hos disse udbydere kan du låne fra 500 kroner og op til 300.000 kroner – uden at stille sikkerhed for én eneste svensk krone.

Du bestemmer helt selv, hvad du vil bruge pengene fra lånet til med et forbrugslån eller kviklån. Du skal blot sende en låneansøgning afsted igennem deres hjemmeside, hvorefter de hurtigt vil give dig et svar. Find dit svenske(eller danske) lån under her!

Hvorfor låne penge i Sverige som dansker?

Mange danskere optager et lån i Sverige i håb om, at de har fundet et billigere lån. Det er i nogle tilfælde rigtigt, at de har fundet et billigere lån – andre gange er lånene lige så dyre som de danske, hvis ikke dyrere. Der er også nogle, som prøver at snige sig uden om RKI. Men de fleste låne-udbydere i Sverige tjekker også Ribers Kredit Information.

Det er rigtigt populært at optage et SMS lån Sverige, hvorfor du også kan prøve at finde sådan et lån i Sverige. Du skal som regel forhåndsgodkendes, før du kan sende en SMS og optage et lån. Men når du først er forhåndsgodkendt, så kan du rent faktisk bare sende en SMS og kviklån.

Penge-lån.nu: Hurtigt lån oversigt

Låne-penge.nu: Lån hurtig udbetaling oversigt

Hurtige-lån.dk: Kviklån oversigt

Det er svært at sige, om SMS lånene i Sverige skulle være meget billigere. Det er der umiddelbart ingen tro på, at det skulle være billigere. Der er en sammenhæng mellem den risiko, som pengeinstituttet løber og den pris på lånet, som du får. Derfor handler priserne på lånene mere om risikoen ved at låne ud til dig og ikke hvor i verdenen, hvor du låner pengene.

Lån penge i Sverige gratis

Du kan faktisk låne penge gratis af svenske pengeinstitutter. Du kender for eksempel Vivus, der tilbyder dig, at du kan låne 4.000 kroner gratis én gang i 30 dage. Du skal blot huske på, at du skal betale dit lån tilbage til tiden. Glemmer du det vil der komme renter og gebyrer på lånet. Derved vil lånet ikke være gratis.

Der er traditionelt set et stort bånd mellem Danmark og Sverige. Du skal for eksempel ikke have en svensk adresse eller CPR-nummer. Danmark og Sverige er historisk set flettet ind i hinanden.

Trods af RKI

Det er ikke sikkert, at du kan snige dig uden om Ribers Kredit Information bare fordi du ansøger om lånet i Sverige. Svenskerne kan altså også godt tjekke RKI. Oftest har de fleste banker i Sverige, der låner penge ud til danskere, meget erfaring på det danske marked og er godt klar over, at de skal tjekke RKI inden de godkender låneansøgningen.

Du bør ikke optage et forbrugslån, hvis du er registreret i RKI. Det er pengeinstitutterne ikke interesseret i. Det er du heller ikke interesseret i. Du vil optage endnu mere gæld, fordi du med høj sandsynlighed ikke kan betale pengene tilbage. Derved kommer der ekstra renter og gebyrer på kvik SMS lånet. Det kan komme til at koste dig rigtigt mange penge.