Der er flere og flere mennesker, som interesserer sig for personlig udvikling og forskellige former for hjælp til selvhjælp. Der er også flere og flere mennesker, som bevidst fravælger den stressende livsform, som det er at have et lønarbejde, familie, hus, bil og forbrug. Mange mennesker tager på forskellige kurser om mindfulness eller uddanner sig til at blive life coaches. Jeg er selv en af dem.

Startede som life-coach

Jeg valgte at uddanne mig som life coach for nogle år siden, simpelthen fordi jeg gerne ville sprede mine indkomster. Min lille virksomhed med en webshop går rimeligt, men man kan aldrig vide, så jeg tænkte, at life coaching kunne være en mulig indkomstkilde, hvis alt med shoppen går galt.

Uddannelse hos Lifeconsulting

Under den uddannelse opdagede jeg, at man også kan specialisere sin uddannelse. Man kan blive stresscoach. Jeg tænkte, at det er muligvis en mere sikker uddannelse. Alle kender jo til stress. Og mange lider af stress. Så jeg satte mig for at viderebygge på life coach kapitlet med en stresscoach uddannelse her: https://lifeconsulting.dk/stresscoach-uddannelse . Og det er jeg så i gang med lige nu. Det er en uddannelse, som er bygget op i moduler. 8, i alt. Jeg er ved at forberede mig til modul nr. 5. Det bliver dødspændende. Jeg skal lære at bygge videre på spørgeteknikker, som jeg allerede kender til.

Jeg skal også lære om at lave handlingsplaner, som fungerer, så en stressramt kan få sat realistiske mål op. Det handler meget om de værdier, vi alle sammen har. Men også om hvad det er for en persontype, man sidder overfor. Jeg glæder mig til det. Kommer jeg godt igennem det modul, så vil jeg så småt begynde at tro på, at jeg kan etablere en ekstra virksomhed ved siden af min eksisterende virksomhed. Det vil kunne åbne et helt nyt og spændende kapitel i mit liv.