Jeres nye år er begyndt med et ønske om, at I skal have planlagt alle de store events, der kommer her i 2023. Derfor har I haft den store kalender fremme. I har markeret fødselsdage, bryllupsdage, fridage og ferierne, så I hurtigt får et overblik over, hvad der skal ske. Det næste er så at markere om det er runde fødselsdage og hvem det er, der skal giftes.

Ferie i Sydeuropa

Når det er gjort, er I så nået til det, der virkeligt optager hele familien: Nemlig at planlægge ferierne. I har – som altid – et ønske om at komme til Sydeuropa i sommerferien. Hvorfor? Fordi sådan har I altid gjort – og det er fedt. I år vil I til Grækenland i sommerferien. Gerne i 14 dage. I ved også af erfaring, at det er en god idé, hvis I booker rejsen i god tid. I har derfor afsat tid på lørdag til at kigge efter rejser til Grækenland.

Charterrejser er det bedste

I er fire mennesker, der skal afsted. To voksne og to ret store børn. Det, der er vigtigt er, at stedet, hvor I skal bo, kan huse fire mennesker – og at der er mindst to soveværelser. Det kan sommetider være lidt svært at få det ønske opfyldt, især hvis den charterrejse, som I er interesserede i, kun tilbyder logi på hoteller. I opdager dog, da I kigger på et site, der specialiserer sig i charterrejser til Grækenland, at I kan vælge at bo i ferielejligheder. I ser også, at det næsten er ligegyldigt, hvor i Grækenland I vil hen, at der altid er muligheden for at bo i ferielejlighed.

Derfor går familiens diskussioner mere på, hvor I skal tage hen, når I skal derned. Skal det være til Kreta eller til Kos? Eller skal det være til en af de ukendte øer? I kigger på billeder – og vælger en rejse til Grækenland, hvor I kan bo i en skøn lejlighed lige ved stranden.