De fleste vil nok tænke kærlig, romantik & parforhold, når de hører ordet netdating. For dating ligger selvfølgelig i selve ordet ”netdating” og det er da for de fleste også det, som det har handlet om, når der tales om datingsider på nettet.

Men mange har også opdaget, at datingsiderne faktisk er gode steder at møde nye venner eller måske bare nogle nye, lidt løsere, bekendtskaber. Datingsidernes opbygning gør nemlig, at de er ganske velegnede at benytte til andre formål end udelukkende dating med kærlighed for øje.

Hvordan vil sådan et venskab starte og se ud?

For ikke at skulle bruge en masse unødig tid og for ikke at skuffe en masse mennesker er det vigtigt, fra starten, at gøre klart overfor andre, hvad det er man selv søger efter på datingsiderne. Og det gør man naturligvis ved at lave en god profiltekst, som fortæller, at man er på udkig efter nye venner og ikke nødvendigvis den helt store kærlighed.

Som med dating bør du desuden fortælle om dig selv, dine interesser og hvordan du tænker, at et evt. venskab kan og bør udvikle sig.

Er du f.eks. på udkig efter en ven du kan mødes med i hverdagen? Tænker du på at finde en rejsefælle? Eller er det måske en med samme sportslige eller kulturelle interesser, som dig selv, som du er å udkig efter?

Alle disse ting er vigtige at få med, når du laver beskrivelsen af dig selv om hvem/hvad du eder efter.

Et privat eller offentligt venskab

Det med alle de her datingsider gør, at har du muligheden for ikke at fortælle, om nogle af de venner du har derfra. Men du kan også gå ud og møde dem, og virkelig forme et tæt venskab. Det er helt op til en selv hvad man vil. Og måske er der nogle derude, der gerne vil lære de her mennesker at kende først, inden I mødes med hinanden. Savner du venner i din omgangskreds er det bare med at komme i gang – der er masser af muligheder for at få en masse nye venner!