Min lillebror har travlt. Han har 3 flytninger at se frem til i løbet af de næste 3 måneder. Der er lidt voldsomt, synes jeg. Men han tager det med godt humør. Måske mest, fordi den første flytning er en flytning, som handler om hans fremtidige liv.
Han blev skilt for nogle år siden, og siden da har han levet lidt som en nomade, fordi det er gået op og ned med hans lille virksomhed. Han har boet hos venner og bekendte. Her på det seneste har han belejret sin kæreste, som dog insisterer på, at hendes lille værelse på 45 kvadratmeter er for lille til to voksne mennesker.

Lækker lejlighed

Nu har han så efter mere end et år fundet en virkeligt lækker lejlighed. Den ligger et eller andet sted i Sydhavnen. Han får udsigt til vand, og han har nogle balkoner, som fanger solens stråler i morgentimerne. Han er rigtigt glad for at have fundet stedet. Han glæder sig til at få sit eget sted. Og skal jeg være hundrede procent ærlig, så er jeg faktisk lidt misundelig på ham. Han har fundet et smørhul. Han har fundet det smørhul, som jeg gerne ville finde til mig selv. Men, misforstå mig ikke. Jeg er glad på hans vegne. Han har ledt og ledt. (Og det har jeg ikke. Men hvis jeg ledte, så kunne jeg nok også godt finde min drømmebolig!) Han har nået et af de mål, han har sat sig. Nu. Her midt i februar er han så bare ved at blive nervøs. Jeg har forsøgt at berolige ham. Men jeg ved godt, hvad der sker inde i hans hoved.

Opbevaring i Aarhus

Han er bange for, at der sker noget med flyttelæsset, som skal komme fra Hobro. Han fandt jo et sted, hvor han kunne stille alle sine ting til opbevaring i Århus, inden han fandt en bolig. Og nu tror han, at flyttefirmaet i Hobro ikke formår at få sendt alle hans ting til København i god behold.

Godt jysk flyttefirma

Det er typisk for min lillebror – at han tager sorgerne på forskud, altså. Jeg har sagt til ham, at selvfølgelig kan det flyttefirma i Hobro, som han benytter alt lige så godt som alle andre flyttefirmaer.Ingen gør det jo bedre end jyder!

Intet slår jo et jysk flyttefirma som https://hmsdanmark.dk/hjaelp-til-flytning Da vi talte sammen for et par dage siden, var han faldet til ro. Han var helt på det rene med, at der vil være nogle glas, der er smadret. Men det må så være udfordringen for ham: At finde nye og endnu smukkere vinglas. Hvis de gamle altså er smadret under flytningen. Han finder ud af det i næste weekend. Og jeg tror, at han bliver glad, for endelig at have fået sit eget sted at bo.

Det sjove er så bare, at hans niece skal flytte på kollegie måneden efter. Og fordi han har et helt specielt forhold til hende, har han lovet hende med at flytte hendes ting ind på værelset, som hun har fået. Hvad han ikke ved, er, at hun får brug for at stille nogle af sine ting til opmagasinering.