Techno Forsikring tilbyder en rigtig fordelagtig bilforsikring til unge bilister. De mener nemlig, at det også skal være muligt for unge at optjene titlen som elitebilist, da det ikke kun er ens alder, der afgør, hvorvidt man er en god bilist eller ej.

Mange forsikringsselskaber har bare sat barren fast, og sagt, at kun bilister over 25 kan blive elitebilister. De mener nemlig, at der er større risiko forbundet med ens kørsel så længe, at man er ung. Jeg siger ikke, at der ikke er et mønster i dette. Men personligt mener jeg bare, at det ville give mere mening at se på, hvor lang tid den pågældende bilist rent faktisk har kørt skadefrit i stedet for blot at vurdere ens kørsel ud fra alderen. Man kan jo sagtens som 24 årig have kørt skadefrit siden, at man fik sit kørekort som 18 årig – har det slet ikke nogen betydning måske? Har man da ikke gjort sig fortjent til titlen som en god bilist?

bilforsikring til unge

I forhold til denne problematik, så synes jeg bare, at Techno Forsikring har fundet på en rigtig god løsning. De giver nemlig deres unge kunder mulighed for at blive elitebilister i en alder af blot 21 år på den betingelse, at de har haft kørekort i mindst 3 år, og har kørt skadefrit i samtlige af dem. De vurderer altså deres kunders kørsel på baggrund af det rigtige parameter, hvis du spørger mig, nemlig: hvor længe de har kørt skadefrit – det er altså mere sigende om en persons køreevner end vedkommende alder. Det her er altså en oplagt bilforsikring til unge, der er trætte af at betale ekstra i forsikring bare fordi, de ikke er fyldt det gyldne tal 25.

Hvis dette lyder som noget for dig, så gå ind på Techno Forsikrings hjemmeside, eller ring til dem for at høre mere om deres bilforsikring til unge. Du kan i den forbindelse høre mere om de mange fordele, der er forbundet med at være elitebilist hos dem. De står nemlig altid klar med hjælp og rådgivning, hvis der skulle være noget, du var i tvivl om. Desuden profilerer de sig på, at de kan finde ud af at tale i øjenhøjde med samtlige af deres kunder, så man ikke risikerer som kunde, at noget information går tabt fordi, at man ikke forstår medarbejderens sprogbrug. Det kan nemlig være en helt ny verden, som man skal sætte sig ind i første gang, at man som ung køber en bil og den dertilhørende bilforsikring. 

Hvis du godt kunne tænke dig at se nærmere på muligheden for at få en billig bilforsikring til unge, så kan du med fordel tage et kig på forsikringsselskabets hjemmeside, hvor der vil være god mulighed for at blive klogere på en række af de forskellige muligheder, der er at finde for dig som ung bilist.