Jeg har haft langt hår så længe, jeg kan huske. Mit hår er tykt og ser sundt ud. Jeg får lyse striber i det af og til og får også keratinudglatning af og til for at gøre det nemmere at style. Det er meget tykt, og indtil nu har jeg blot haft det lige langt over det hele.

 

Det tager lang tid for det at tørre, men det har jeg efterhånden vænnet mig til. Tit lader jeg det blot lufttørre. Det kan tage 3-4 timer for det at tørre. Når det er tørt, glatter jeg det med et fladjern. Når det hænger ned, kan det være meget varmt i nakken, men så sætter jeg det blot i en hestehale.

 

Sidst jeg var ved frisøren – jeg har fået en ny frisør i København: Hairlab – foreslog hun, at jeg fik etager i det. Det var jeg ikke meget for, fordi jeg er stolt af mit glatte lange tykke hår. Men så begyndte hun at vise mig billeder af, hvor flot det kunne være med etager i langt hår, og jeg fik blod på tanden til en forandring af mit hår.

 

Hun fortalte mig også, at det ville være lettere at style, og at når jeg fik det føntørret, var der mulighed for at lave mere variation i det, når det ikke blot var lige langt over det hele.

 

Jeg fik ”begynder”etager i det, som jeg kalder det. Det er, når man lige vil prøve etager og ikke får klippet så meget af. Der er ikke rigtigt nogen korte længder.

 

Nu har jeg haft det i en måneds tid, og det er meget nemmere for mig at style mit hår, og det tørrer også lidt hurtigere. Nu har jeg bestemt mod på at prøve flere længder i mit hår, så jeg kan få lidt mere facon på frisuren.