Er du i gang med en renovering, eller ønsker du bare at investere i nye håndtørrere til toilettet? Så er der kommet en smart løsning, som er værd at kigge på. I mange år har man brugt lufthåndtørrere, det er effektivt, men mange gange skal man bruge meget tid på at tørre sine hænder. Med den nye xlerator kan du forvente en kraftig luftstrøm, som er peget direkte mod hænderne, der betyder, at dine gæster kan få tørret sine hænder på mindre en 15 sekunder. Det er både smart for dine gæster, men der ligger en større gevinst bag. De nye lufthåndtørrer er så effektive, at de ikke behøves at være i gang i lang tid, før arbejdet er gjort, og det sparer du en stor del strøm på, udover at de er hurtigere, bruger de også mindre strøm. Det betyder, at du kan forvente en besparelse på 80 % i strøm i forhold til de traditionelle maskiner.

Håndtørrere

Nye håndtørrer er mindre arbejde for dig

Hvis du har papirholdere, som skal fyldes op, kan du godt regne med at spare en masse tid. Du skal aldrig igen tænke på at fylde papir i holderen og heller ikke tømme skraldespande flere gange dagligt. Du sparer penge på papir, og dine kunder vil blive overrasket over, hvor nemt det nu er at tørre sine hænder med en effektiv håndtørrer. Du sparer helt op imod 95 % i forhold til papir for ikke at nævne den 100 % besparelse på tiden, du skal bruge på at holde øje med toilettet.

Smarte features

Den nye håndtørrer er designet, så den er effektiv for dine gæster, udover det kan den nu blive din reklamesøjle på toilettet. Du kan selv bestemme, hvordan den skal se ud, og du kan reklamere for alt, hvad hjertet begærer. Hærværk kan være et problem på toiletter, men den nye håndtørrere er ikke et offer længere, det stærke materiale gør, at den er næsten umulig at ødelægge. Hvis du er interesseret i at spare penge samtidig med, at du hjælper miljøet, kan en ny og smart håndtørrer være lige noget for dig. Du kan se meget mere om mulighederne her.