Mudder på støvler og tøj, sjaskvådt hår og hvad der nu ellers følger med er nok ikke så meget mig, så jeg har nok aldrig været den store hund efter fritidsbeskæftigelser som jagt og fiskeri, jeg er nok mere til en tilværelse indendørs. Helt forskellig fra ham her, der holder foredrag om alt muligt med udendørsliv: http://komud.dk/

Men for nylig påpegede min læge under et rutinetjek, at jeg burde sørge for at få noget mere frisk luft og få rørt mig noget mere. Jeg er sandt at sige ikke meget for det, men min kone presser på, for hun kan jo også godt se, at min vægt efterhånden er blevet for stor.

Så i aftes kiggede hun op fra avisen og sagde, at hun havde en god ide til mig. I morgen aften er der et foredrag om friluftsliv inde på biblioteket, kunne hun læse i en annonce. Det bør du tage med til, for det kan måske give dig noget inspiration til at komme mere ud i den friske luft.

Mine milde protester hjalp ikke noget, og hun lovede at gå med mig til foredraget, som blev holdt af en ivrigt sportsfisker, der også går på jagt og dyrker andre former for udendørs sysler såsom havearbejde og den slags vederstyggeligheder.

Vi gik med til foredraget, og jeg vil da godt tilstå, at mandens beretninger om mange hyggelige fisketure ved forskellige af de danske åer i nogen grad inspirerede mig. Så det bliver helt sikkert sportsfiskeriet, jeg vælger, og nu vil jeg ud at købe det nødvendige udstyr.

Så for mig var der i aftes tale om et foredrag om motivation.