Den årlige oktoberfest i München er snart ved at være et must. Flere og flere danskere ned til den årlige tyske folkefest. Her er alt om tyrolersættet til dig.

Til den tyske folkefest ”oktoberfesten” hvert år, står udklædningen på det samme outfit hvert år. Der er tale om ægte lederhosen, skjorte, sokker og sko. Den sidste lille fine delikatesse er den berømte tyrolerhat. Så tør jeg love for, du har det ultimative tyrolersæt. Damerne har en kort lille nederdel på, med tilhørende hvide knæ sokker med en sort sløjfe på. Udover det, har de en fræk lille tætsiddende skjorte med hvide puf ærmer, gerne i hvid med lidt grøn farve på. Den sidste lille ting til damerne er fletningerne. Det er næsten et must at have det som kvinde til den årlige oktoberfest.

Hvad koster et tyrolersæt?

Hvis du skal have et ægte tyrolersæt, bestående af overstående ting skal du af med et par tusinde kroner. Der er også rig mulighed for at leje et tyrolersæt. Der findes en masse online forretninger, der bl.a. lejer tyrolersæt ud til den årlige oktoberfest. Det gode ved netop at handle på internettet, er at der er åbent alle ugens dage. Du er altså ikke afhængig af at skulle ud af døren. Du kan blot gøre det derhjemme ved brug af en hvilken som helst computer, der har internet til rådighed. Da stort set alle mennesker i Danmark i dag har internet, er der ingen undskyldning, for ikke at deltage til den årlige oktoberfest.

Tiden kan kun gå for langsomt

Nu er du så klar, som du kan være til den helt vanvittige folkefest, der bliver holdt hvert år i München. Hvert år er der mere end 6 millioner mennesker fra ind og udland, der strømmer til München, for at deltage i den årlige tyske folkefest. Samtidig er der utalligt liter kolde øl, nærmest nok til hele Danmarks befolkning. Der skulle ikke være nogen mulighed for at gå tørstig hjem derfra, det tør jeg godt garantere. Det er altså bare med at komme afsted.