Nu havde jeg lige gået og glædet mig så meget til at kunne rejse over til min veninde igen. Hun bor i London, og vi har ikke set hinanden i mere end et år nu. Jeg havde booket et par flybilletter til London i efteråret, fordi alt så ud til at gå i den rigtige retning med Covid-19. Men så dukker den her muterede form af virusset op, og Storbritannien kommer i lockdown igen. Jeg kunne muligvis godt have rejst derover alligevel. Men idéen om, at jeg skal gå i karantæne, når jeg kommer tilbage, er jeg ikke særligt glad for. Så jeg har aflyst min rejse.

Flybilletterne

Flyselskabet, som jeg købte flybilletterne fra, har tilbudt, at jeg kan vælge imellem at flytte rejsedatoerne eller få mine penge tilbage. Jeg har valgt det sidste. Ingen ved jo, hvornår der er styr på smitten. Det eneste, vi ved med sikkerhed, er, at på et eller andet tidspunkt, så vil der komme styr på epidemien. Og når det sker, så bliver det sjovt at rejse igen.

Tak for rejsepriser.dk

Jeg har derfor sat alle mine rejseplaner i bero, indtil vi ser lys forude. Når det kommer – lyset i tunnelen, ja så vil jeg være en af de første, som går på nettet for at lede efter billige flybilletter på Rejsepriser.dk: https://www.rejsepriser.dk/

Den første rejse vil helt sikkert gå til London – også selvom Storbritannien nu er helt skilt fra EU. Det London er jo en fantastisk by, og jeg savner at tale med min veninde. Hun flyttede for mere end 1,5 år siden. Hun fik en god stilling på universitetet derovre og rev hele sin familie med sig derover. Hun fortæller, at børnene er faldet godt til, men at det er svært for hendes mand. Jeg kan mærke, at hun har brug for at tale – på tomandshånd – om sit ægteskab og sin familie. Men ikke via Skype.