Her er blevet meget, meget koldt. Temperaturen faldt lige pludseligt fra ca. 8 grader til -4. Det kan mærkes. Og når man er vant til at gå enten på bare fødder, eller i strømpesokker, så indser man virkeligt, hvor nyttige hjemmesko er. De beskytter ikke kun mod det hårde gulv. De varmer sandelig også fødderne. Er der noget værre end kolde fødder? Nej, vel. Kolde fødder betyder ofte, at hele kroppen fryser, og chancerne for, at du kan redde dig. en grundig forkølelse er absolut til stede.

Snotnæset

Selv render jeg rundt med en stor æske papirlommetørklæder under armen, fordi jeg nyser og hele tiden skal pudse næsen. Den er rød og øm af alt det papir. Selvom det er blødt papir, så er huden på næsen altså ret følsom. Og alle de der midler, man kan købe på apoteket imod snue, virker altså ikke på mig. Eller også bruger jeg dem forkert. Jeg hader i det hele taget at tage medicin eller medikamenter, der hjælper mod forkølelse, hovedpine eller mavesmerter. Jeg kan i hvert fald godt mærke, at jeg ikke har passet på mig selv. Min forkølelse brager. Jeg nyser og hoster. Jeg har det faktisk rigtigt dårligt. Men ingen feber. Heldigvis.

Varme dame-hjemmesko

Jeg har en vag idé om, at når jeg får det bedre, og kan koncentrere mig i mere end 2 minutter ad gangen, så vil jeg finde ind på hjemmekontoret og lede på nettet efter varme hjemmesko til kvinder her: https://www.shepherdshop.dk/shop/hjemmesko-til-dame-5c1.html. For den sags skyld vil jeg såmænd også finde sådan nogle sko til mænd. Min mand og vores søn, vil sikkert sætte pris på at få sådan nogle, så de undgår at blive forkølede. Men det må vente lidt endnu. Jeg er stadig så snottet og udmattet, at jeg ikke kan holde ud at være aktiv i mere end 2 minutter ad gangen.