Klokken slog 08.30, jeg skyndte mig op af sengen og klædte mig på. Jeg hedder Tina, og jeg elsker heste ….. jeg gik ud i køkkenet. “Hej Tina” er du allerede oppe?”, “Ja mor, jeg vil ud at ride shadow idag!”, “Okay skal jeg køre dig der ud?”, “Nej mor jeg cykler ellers tak!”. Jeg spiste morgenmad og cyklede af sted.

Der var lang vej, men jeg nød at cykle der ud . Da jeg endelig var der ude var min bedste veninde, Julie der, hun snakkede med sin egen hest den hedder Musse. “Hej!!!”, råbte jeg! “Hej Tina vil du med ud og ride?”, “Ja, selvfølgelig, skal vi springe?”, “okay”, sagde Julie .

Da vi havde sadlet op, red vi op på ridebanen. Vi varmede rigtig godt op, så hestende ikke blev for vilde, så tog jeg det første spring. Shadow strakte halsen så det så rigtig flot ud. Vi satte springet på til 1 m og 20, og så sprang vi, det var rigtig sjovt og hestene morede sig . Tiden var gået, og vi sadlede af. Jeg striglede rigtig grundigt og gav ham foder .Han så bare så glad ud, så jeg blev så lykkelig og jeg ejede ham .

Da det blev aften cyklede jeg hjem, min mor og far stod i køkkenet og lavede mad, imens de diskuterede noget om at min storebror skulle på efterskole. Jeg satte mig ind i stuen og så “Wendy og Mark” på video den var rigtig god, jeg jeg glædede mig til næste dag, hvor jeg skulle gøre Shadow klar til stævne. Jeg skulle nemlig til stævne for første gang på distrikt plan, la spring. Så skulle vi spise!

Ridestævne

Jeg glæder mig bare så meget til stævnet sagde jeg! “Ja, det kan jeg godt forstå”, sagde min mor. “Vi kommer og hepper”, sagde min far. Næste morgen stod jeg op kl. 9 .00 og spiste morgenmad, i mens jeg læste wendy-sommerspecial. Jeg ventede til Julie skulle ringe og sige, at hun tog der du som vi havde aftalt i går. Endelig ringede telefonen “ring-ring-ring!!”, “Hej, det er Tina”, “Hej, skal vi ikke tage der ud nu?”, kom der fra telefonen. “Jo, vi ses der ude”, sagde jeg. Så tog jeg mine ridebukser og trøje på, og cyklede derud. Det var en dejlig sommer morgen og der var meget varmt, ca. 29 grader.

Da jeg var kommet der ud stod Julie ved hegnet, med Musse, “Det var da på tide”, sagde hun ….. “Ja, men jeg skulle lige cykle jo og der er ca. 6 km”, “Nå nå….”. “Jeg hentede Shadow”, sagde Julie, “Okay…”. Jeg hentede mine strigler, og man tilbehør (man tape, elastikker osv.). Vi begyndte at sætte hestenes man og hale. Da vi var færdige, Pudsede vi udstyr og gjorde mid og underlag rene.

Jeg vaskede mit stævnedækken . Da vi var færdige, tog jeg hjem. Jeg skulle nå at komme i bad og vaske mit ridetøj til i morgen . Jeg var lige kommet ind, da min bror begyndte at spille guitar, det lød forfærdeligt : “Bing bang bung blang ….”, jeg gik ind på toilettet og skruede op for vores radio. Jeg gik i bad, imens jeg hørte Eminem i radioen . Næste morgen, stod jeg op kl. 6.00 vækkede mine forældre, tog mit tøj på osv. Jeg spiste morgenmad, og så kørte vi ud, for at hente Shadow.

Han stod lige ved hegnet, og kiggede på mig med to store dådyr øjne. Jeg trækkede ham op i traileren, pakkede mine ting ind i vores bil, også kørte vi. Det var ikke en ret lang tur, men sådan føltes det. Da vi endelig var der, begyndte jeg så småt at sadle op. Der var kun en halv time til jeg skulle ride . Da jeg var på opvarmining´s banen til spring så jeg rytterne puh ha de var rigtig gode men jeg ville bare så godt vinde for man kunne vinde en pokal . den halve time gik hurtigt også hørte jeg i højtaleren : tina kvist på shadow skal komme ind på banen !!!

Jeg red ind og var bare så spændt , dingeling lød fløjten jeg sprang over det første spring også det næste det gik fint og ingen nedrivninger det trejde spring lige så også kom vandgraven jeg sad spændt i sadlen ( der var ingen rytter der var kommet over denne forhindring i nu) Shadow løftede benene over springet jeg løftede mig i sadlen og bom…….. shadow rørte … JORDEN !!!!!!!! jeg havde vundet! han havde ingen nedrivninger og jeg var den sidste !!! jeg var så glad og klappede Shadow på halsen endelig endelig havde vi vundet den pokal og Shadow var over lykkelig ….. SLUT!!!

Kilde: DYR.DK