E-cigaretter storsælger i Danmark. Folk har virkelig fået øjnene op for e-cigaretter, og flere og flere danskere benytter sig af e-cigaretter. Grunden er flere og en af dem er at folketinget har lavet de mange regler om hvor man ikke må ryge, sat store begrænsninger i de offentlige rum og lavet en hård rygepolitik i Danmark. Stederne hvor du må ryge bliver færre og færre. Og derfor er der mange der skifter over til e-cigaretter, som derfor storsælger.

 

Men det er bestemt ikke den eneste grund til at e-cigaretter storsælger. Forskningsresultater viser også det er mere sikkert og “sundere” at ryge e-cigaretter i forholdt til almindelige cigaretter. E-cigaretter indeholder nemlig ikke tjære og additiver. De indeholder kun de stoffer der skal til at dampen virker, og de smagsstoffer man vælger så e-cigaretten smager som man ønsker. Så med en e-cigaret får man en noget sundere rygeoplevelse, som mange sikkert også har hørt fra medierne.

 

En anden ting der gør at e-cigaretter storsælger er, at prisen på at ryge e-cigaretter er væsentligt billigere end almindelige cigaretter. Der er mange penge at spare og rygeoplevelsen er næsten det samme som en almindelig cigaret, da du får røgen/dampen og smagen af cigaret. Hvis det vel og mærke er tobakssmag man har valgt. Men muligheden er der.

 

En gennemsnitlig dansker ryger ca. 1 pakke cigaretter om dagen a ca. 43 kr. dette er 1200 kr. om måneden. Men med en e-cigaret vil du for 1200 kr. kunne ryge i ca. 1 år. Det er hvad væsken ca. koster årligt. En stor fordel ved e-cigaretter er også, at man selv kan styre hvor meget nikotin man ønsker, at der er i ens væske, og dermed selv er herre over hvor meget nikotinindtag ens krop får.

 

Så med e-cigaretten er der mange flere fordele og derfor kan man godt forstå det storsælger i hele Danmark.