Forældre nu til dags er kræsne og stilbevidste omkring hvilket tøj og udstyr, de investerer i til deres guldklumper. Og det er ikke altid en dårlig ting at være kræsen, for når man er kræsen, betyder det bare, at man har en stærk mening om, hvad man synes, der er pænt, samt hvad der ikke er pænt.

Dette har man fundet ud af i modetøjsbranchen til små børn og babyer, som sælger mærketøj til de små som aldrig før. Der findes nu et utal af brands, der designer og producerer stilbevidst børnetøj til børn af moderigtige forældre, som finder prestige og glæde i at forkæle deres børn med tøj af god kvalitet fra gode mærker.

Et af de meget populære brands blandt mærketøj til børn er danske Soft Gallery. Soft Gallery er et anerkendt mærke indenfor børnetøj til både store og små børn, som er produceret i de absolut bedste og blødeste materialer på markedet, så man er sikker på at få tøj af højeste kvalitet, som tilmed er meget komfortabelt at have på, når man køber børnetøj fra Soft Gallery.

Historien bag det populære mærke

Det velkendte, danske børnetøjsbrand er stiftet af den kreative duo, Barbara Hvidt og Tine Holt Mølle, i 2007. Sammen har duoen erfaring indenfor både design, styling og mode, og sammen har de udviklet sig til at være et kreativt team, der designer poetisk tøj til både kvinder og børn.

Det, som gør Soft Gallery helt unikt, er, at ved hver ny tøjkollektion samarbejder de med både lokale og internationale kunstnere i designprocessen, således at deres kollektioner altid har helt unikke og meget forskellige artistiske designs og styles. En af Soft Gallerys mærkesager er da også at få kunst ned i børnehøjde, så de på den måde kan inspirere og videregive kunsten til de næste generationer. Derfor er der ingen af Soft Gallerys kollektioner, der er ens, hvilket giver brandet og tøjet en helt speciel og anderledes karakter.

Køb børnetøj fra Soft Gallery online hos Lillepot

Soft Gallery er et meget eftertragtet mærke blandt de danske forældre, og man kan da heller ikke andet end at forelske sig i deres smukke, stilfulde og enkle prints, der er kendetegnet ved deres tøj.

Hvis du gerne vil have et alsidigt udvalg af det mest populært børnetøj fra Soft Gallery, kan du med fordel besøge webshoppen, Lillepot.dk. Hos Lillepot forhandler de et udvalg af modetøj til børn i alderen 0-16 år, og du finder derfor også en masse styles fra Soft Gallery hos Lillepot.