Det danske sommervejr er altså bare ikke let at have med at gøre – det kan de fleste vist nikke bekræftende til. Og hvis man, ligesom jeg selv, har haft store planer for alle de ting, som man gerne ville have lavet udenfor på hus og i have i løbet af sommeren, så er der en god chance for, at nogle af planerne nok ikke er blevet til noget. Vejret har i hvert fald kunne sætte en stopper for mange gode intentioner.

Sådan er det i hvert fald her hos os. Vi har en del træværk, som vi gerne ville have haft malet i år. Men den våde sommer har gjort det stort set umuligt. Så det er kun blevet til nogle småting, og så må den resterende del af malerarbejdet vente, til der forhåbentlig bliver noget bedre vejr igen. Der er jo ikke meget ved at gå i gang med at male, for så at se det hele blive skyllet væk igen nogle få timer senere.

Selv græsplænen er blevet forsømt

Selv græsplænen har ikke fået den kærlige hånd, som den godt kunne trænge til. Når man har fuldtidsarbejde til dagligt, er det typisk i weekenderne, at der er tid til at få gjort noget ved haven. Og så er det altså bare ikke altid let eksempelvis at få slået græsset, når det øsregner. Så flere gange i år må jeg bare konstatere, at plæneklipperen har fået lov at blive holdene i skuret og græsset har fået lov at gro, som det bedst selv ville.

Vi har også en del mos i vores græsplæne, som vi gerne vil have gjort noget ved. Men også det projekt har regnen fået sat en stopper for. Så også det arbejde må vente på bedre tider rent vejrmæssigt.

Planer i efteråret

Vores planer i efteråret involverer – heldigvis – stort set kun planer for arbejde, som skal foregå indendørs – så det burde vejret da ikke kunne påvirke. Det bliver dejligt at kunne få lavet nogle af de ting, som vi har planlagt, uden hele tiden at skulle udskyde pga. problemer med vejret.