Har du lyst til at forkæle dig selv, din partner eller hele familien til en suveræn weekend tæt ved den dansk-tyske grænse, hvor omgivelserne er en fryd for øjet og mulighederne mange, så er Hotel Des Nordens et oplagt bud til dit næste hotelophold. Det firestjernede hotel danner rammer om mange forskelligartede begivenheder, så der således er noget for enhver smag. Du kan tage ungerne med på et ophold, hvor familiehyggen er i højsædet – lækker morgenbuffet, spændende aftenmenu og en tur til Universe. Søger du en romantisk weekend med din udkårne, kan dette arrangeres, hvor aftenens fokus bliver en delikat fem-retters menu samt en god flaske mousserende vin. Til venne-, veninde- eller kæresteparret kan et wellnessophold klart anbefales. Med fire forskellige wellness behandlinger, fri adgang til pool- og spaområde samt en interessant aftensmenu eller buffet sikrer du dig og din kompagnon en henrivende weekend.

Et væld af spændende arrangementer

Der sker ofte noget udover det sædvanlige på Hotel Des Nordens, så hvis man er til koncerter, foredrag, stand-up events eller noget helt fjerde, gør man klogt i at holde sig lidt opdateret på hotellets begivenhedskalender. Hotellet danner rammer om diverse begivenheder, som kan være værd at tage på udflugt til grænsen for at opleve, og som snildt kan kombineres med en overnatning eller to i skønne omgivelser.

overnatning-ved-graensen

Suveræne smagsoplevelser i hotellets restaurant

I hotellets restaurant findes køkkenchef Steen Østergaard Hansen, som dagligt udvælger årstidernes bedste råvarer og serverer både klassiske favoritter, møre steaks fra brandvarm lavagrill, men samtidigt også nye og mere innovative smagsoplevelser for de eventyrlystne gæster, der gerne vil opleve noget nyt. Når dagen er ved at gå på hæld, kan man søge ind i de hyggelige gemakker, der udgør hotellets hotelbar og café. Her serveres der i den våde kategori øl, vin, vand, kaffe og de lækreste cocktails. Hvis sulten endnu ikke er blevet helt stillet, kan der diskes op med smagfulde sandwiches eller lidt snacks til den lette sult. Vil du gerne se mere om mulighederne for overnatning ved grænsen, kan du finde yderligere information herom på Hotel Des Nordens website.