Står man uden værdier kan det være ofte være svært at få et lån i sin lokale bank. Her skal man ofte stille sikkerhed i form af bil, hus, campingvogn eller andre ting som banken så til gengæld kan få pant i.

På nettet kræver låneudbyderne ikke sikkerhed, til gengæld må man så betale en lidt højere rente. Den højere rente, skal ses som et udtryk for den risiko som internetbankerne løber ved at låne penge til folk, som ikke normalt er kunder i deres butik, og som de ikke har mulighed for at mødes med ansigt til ansigt. Et nyere eksempel på en låneudbyder som giver lån uden sikkerhed er VIVUS, læs mere om emnet.

Vivus er en internetafdeling af den etablerede lokalbank, man må derfor regne med at de har styr på tingene. Det er også det de reklamere med, de markedsføre sig selv som en bank som spiller med åbne kort og tilbyder “lån penge under ordnede forhold“.

Hvor meget kan man låne?

På nettet kan man låne op til 400.000 kr. Pengene bliver udbetalt til din konto ved hjælp af NemID, og man har således frit råderum, om hvad man vil bruge pengene til. Online lån er ikke den billigste måde at låne penge på markedet, men til gengæld får man ordnede forhold og mulighed for at optage lån, når man er under 21.

Hos mange online låneudbydere skal man blot være 18 år for at optage lån, og her er det billigt at låne penge. Herunder er der flere informationer om optagelse af lån hos blandt andre Vivus, Lendon, Leasy, DER, Banknorwegian, Santander, Zaplo og Ferratum,

Hvem kan låne penge online?

For at få et lån hos Vivus skal man udfylde deres ansøgningsskema på deres hjemmeside. Der er få krav man skal opfylde for at ansøge:

  • Minimum 18 år
  • Ikke registreret i RKI

Man kan leve op til disse krav, er det næsten sikkert, man kan få et lån hos VIVUS eller en af de mange andre udbydere, du finder på Lån og Budgethuset Trygt.dk. Når man ansøger via deres ansøgningsformular, modtager man hurtigt svar, indenfor 30 minutter. Nogle giver endda svar på 1-2 minutter!

En anden mulighed er at kigge på de såkaldte SMS lån, der i dag ansøges og bevilges online og ikke længere via SMS. Navnet hænger dog stadig ved, og en god oversigt over både gratis SMS lån og andre lån kan du finde på denne hjemmeside: Kviklaan-info.dk