Dating er bestemt ikke noget nyt fænomen, men siden internettet slog igennem, så er dating blevet uhyre populært. Dating foregår nu online, og danskerne elsker denne form for dating. Statistikkerne fortæller nemlig, at der hvert år kommer flere danskere på de store datingsites, og at de i gennemsnit bruger mere og mere tid på diverse datingsites. Dating er i dag blevet big business, og de store datingsites kører ofte store reklamekampagner, som skal få endnu flere til at oprette en profil, og dyrke dating online. Dating er skønt, du vil helt sikkert nyde det.

At oprette en profil online er super nemt, det kan alle finde ud af, og de store datingsites er utrolig nemme at bruge, og det har fået alle aldersgrupper til at dyrke dating online. Og siden smartphones kom på markedet, er dating bare blevet endnu mere populært, for nu kan alle tjekke deres profil og chatte med andre singler, mens de sidder i bussen, i toget eller et helt tredje sted. Nu foregår det ikke kun via computeren, men også vis smartphones og tablets. Dating er ikke bare skønt, men også nemt at komme i gang med.

Dating via internettet er samtidig en sikker form for dating, der er god mulighed for at lære et emne lidt at kende, inden man mødes første gang, og det tiltrækker mange. Samtidig er det nemt at sortere og søge efter emner, det kan være aldersgruppe, bopæl eller ud fra interesser. På ganske kort tid kan du have en liste med emner, som matcher de kriterier som du selv har valgt, meget nemmere bliver det ikke.

Der er naturligvis også mange som dyrker dating på andre måder end online, men langt de fleste finder hinanden online, og begynder så dating i det virkelig liv, når de er klar til det. Dating er for alle, uanset alder, og alt tyder på at hele datinguniverset blot vil blive en mere populært år efter år. Dating er bestemt kommet for at blive, især på internettet, dating er skønt.