Der er noget særligt og eksklusivt ved parfume. De fleste af os bruger mange år på at finde vores foretrukne duft og herefter kaster vi typisk også en del penge efter de dyre dråber. Parfume er nemlig ofte en omkostelig affære og derfor er det også vigtigt at få mest muligt ud af produktet. Her er vores bedste tips til, hvordan du får mest muligt ud af dine dyre dråber.

Opbevar din parfume rigtigt

Det er ikke ligegyldigt hvor du opbevarer din parfume. Det er noget de færreste tænker over, men det er faktisk et essentielt trin, hvis du vil have din parfume til at vare længe. Mange af os er vilde med at sætte de smukke flakoner til skue, men i virkeligheden har parfumen bedst af at stå mørkt og kølig. Sollys får nemlig parfumens duft til at forsvinde hurtigere og det er jo det samme som at smide penge ud af vinduet.

Har du dine parfumer stående i en solrigt lokale, anbefaler vi at du lader dem blive i deres æske, så sollyset ikke har direkte adgang. Men allerhelst bør du opbevare parfumen i et mørkt rum – så har du også mulighed for at lade de smukke flakoner komme til deres ret! Og flakonerne har ofte deres helt egen historie at fortælle, en historie, der støtter op om den vidunderlige duft, som flaskerne gemmer på. På Luxplus kan du finde et stort udvalg af dufte iklædt de smukkeste flakoner.

Brug hellere mindre, men lækker parfume

Når det kommer til parfume er der en uvane, som vi alle bør skille os af med: Overforbrug. Der er faktisk mange gode grunde til, at du bør skrue ned for mængden af parfume. Overforbrug af parfume kan først og fremmest lede til parfumeallergi, hvilket man for alt i verden gerne vil undgå. Overdoseringen kan også betyde at duften bliver for intens og faktisk er til gene for andre.

Når man bruger den samme parfume ofte bliver man selv hurtigt “immun” over for duften og kan faktisk ikke lugte, hvor kraftig den er. Men det kan andre! Du har nok selv prøvet at passere en person på gaden, der var iført for meget parfume – det er ikke en behagelig oplevelse. Den sidste årsag til at det er en god idé at skrue ned for parfumemængden er simpel: Din parfume rækker længere. Du har slet ikke brug for mere end 1-2 sprøjt, særligt hvis du anvender Eau de Parfum, som er den mest koncentrerede formel af parfume.

Supplér din parfume med en mist

Parfume er noget de fleste af os anvendes enten daglig eller ved specielle lejligheder. Og selv hvis du blot anvender et sprøjt dagligt, så bliver din yndlingsparfume hurtigt brugt op. Derfor kan du med fordel anskaffe dig en mist, som du kan supplere med. En mist er en mindre koncentreret udgave af parfume og derfor også et langt billigere alternativ. Misten er virkelig god til hverdagsbrug, da den netop er en del mildere end parfume. Derfor gør den sig også godt i kontormiljøer, hvor man sidder tæt på hinanden og hurtigt kan få hovedpine ved kraftige parfumer. På Luxplus kan du finde et stort udvalg af lækre mists, som du kan supplere din parfume med, og så kan du desuden shoppe lækre parfume til attraktive priser.