Livet skal opleves og nydes. Det sker ikke ved at støvsuge. Sammenlagt bruger man uendeligt mange timer på at støvsuge i løbet af sit liv. Timer, der snildt kunne være brugt på andet sjovt. Slap af mens robotstøvsugeren klarer arbejdet og træk vejret mens du kan.

Vi har også så ubegribeligt travlt i vores hverdag. Der er flere ting, vi skal nå og højere forventninger til os. Der er ikke nok timer i døgnet og flere og flere bukker under for stress. En af de ting, der kan stresse er rengøring. Man lægger ikke umiddelbart mærke til det, men lige pludselig hober skidt og snavs sig op. Du ikke kan ikke slappe af, fordi der er blevet så beskidt. Men du har brug for at slappe af. Nu kan du slappe af mens robotstøvsugeren klarer arbejdet. Slap af mens robotstøvsugeren klarer arbejdet og når ud i alle kroge. Du behøver ikke bekymre dig om det mere. Du kan bare smække benene op og nyde en god kop kaffe. Du kan også bruge din tid på noget andet du ikke har haft tid til, måske kvalitetstid med familie eller venner, og så mentalt slappe af mens robotstøvsugeren klarer arbejdet.

Selvom man siger pyt og lader rengøringen ligge, vil tanken om det stadig lure i baghovedet. Bekymringerne kan bygge sig op og udvikle sig til noget, der fylder alt for meget. Med robotstøvsugeren i skabet, forsvinder alle ængsteligheder. Den er nem og handy og klarer arbejdet lige så godt, hvis ikke bedre end et menneske. Den har nemlig al tid i verden, til at gøre et grundigt stykke arbejde. Slap af mens robotstøvsugeren klarer arbejdet og nyd en god kop kaffe eller lav noget andet, der får dig til at slappe af.