Når man taler om dating, så bliver der ofte talt om de falske dating profiler, og hvordan du passer på dem. Problemet er dog ikke så stort, som det af og til bliver gjort til.

Langt de fleste er nemlig helt oprigtige brugere, som bare er ude efter en sød kæreste på nettet. Du skal derfor ikke lade dig skræmme af snakken om de falske profiler.

Med nogle få forholdsregler og lidt sund fornuft, så kan du sagtens undgå ubehagelige oplevelser med disse falske profiler.

Dating sider med validerede profiler

Mange af de bedste dating sider på nettet har en funktion, som hedder validerede profiler. På denne måde har siden nogle skrappe krav til dokumentation, hvilket kan være at scanne nogle id dokumenter eller bekræfte med nem id.

Der er flere måder til at validere din profil, alt afhængig af hvilken side du benytter til din dating. Alt dette er nærmere beskrevet på den enkelte datingplatform, så er det bare at følge vejledningen.

Det kan være rart med en sådan side, så du er sikker på, at du taler med en oprigtig bruger. Der har også været eksempler på falske profiler, hvor der er blevet benyttet andre billeder. Dette kan man også komme ud over, hvis der er en god proces til validering på siden.

Brug din sunde fornuft

Af og til kræver det betaling, hvis du skal bruge funktion med validering af profiler. Du kommer dog utroligt langt, hvis du har en smule sund fornuft.

Det er helt det samme, som at færdes på det øvrige internet. Man skal tænke sig en smule om, men man behøver ikke være bange for at færdes.

Er man i tvivl om en profil, så kan man altid tale lidt med person, og så vurdere troværdigheden. Er du lidt i tvivl om, hvor du har denne bruger henne, så lad være med at skrive alt for personlige ting. Samt lad være med at sende personlige billeder.

Det kan i stedet være godt at mødes et offentlig sted, som f.eks. på en cafe. Så kan du hurtigt se, at det er den rette person, som passer med profilbilledet. Hvis personen ikke vil mødes i virkeligheden, så kan de være at personen skjuler noget.

Brug de danske datingsider

Der er masser af gode datingsider i Danmark, så der er rigeligt at vælge i mellem. Dermed er der ingen grund til at vælge udenlandske sider, da de kan være mere usikre.

Vi har et godt it sikkerhedssystem i Danmark, samt der er ikke så mange svindlere, som er gode til at tale dansk. Det er straks værre, hvis du vælger en udenlandsk datingside.

Der er nemlig mange svindlere, som taler ganske fint engelsk. Der har også været mange eksempler på danskere, som har ladet sig lokke til at overføre penge eller lignende, på disse udenlandske datingsider.

Hold dig derfor til de danske sider, det er både sikrest og du har ligeledes den største chance for at finde en sød kæreste her.