Når varmen igen er over Danmark, ser man rigtig mange mennesker, der spiller og hygger sig udendørs. Der er bare noget hyggeligt over at være sammen med dem, man holder af i varmen. Mange holder sig i deres egen have, hvor de spiller forskellige spil. Samtidig er der dem, der tager ud for at spille minigolf, fodboldgolf og meget mere. Det er altså lidt forskelligt hvad, folk er til. Heldigvis er det fuldstændig op til en selv at finde ud af.

Hvilke spil kan man spille i haven?

Blandt de mange danskere, der spiller spil i haven, er der masser af forskellige ideer. Nogle spiller eksempelvis kongespillet. Dette er et stille og roligt spil, der ikke kræver så meget plads. Samtidig fås spillet forholdsvist billigt. Er man mere til sport, kan man også spille badminton i haven. Selvom badminton er en indendørs sport, har man mere lyst til at være udendøre om sommeren. Det er nemlig bare med at udnytte det gode vejr. Mange har også et basketball net, de bruger om sommeren. Mulighederne er altså mange – det er bare med at udnytte dem.

Der er også dem, der spiller kroket om sommeren. Dette er et ganske hyggeligt spil, man både kan spille med venner og familie. Det kræver naturligvis et kroketsæt, men også en græsplæne. Ellers kan man ikke få sat spillet op. Der er selvfølgelig også betanque. Dette er et ganske populært spil, som også kræver en græsplæne og lidt plads. Mulighederne er nærmest uendelige, har man pladsen. Der er dem der går all in, og får lavet deres egen bowlingbane i haven. Dog kræver den slags en hel del arbejde. Nogle får også lavet en lille minigolf bane, de kan hygge sig med. Det er altså kun fantasien, der sætter grænserne. Og den plads, man har, kan til tider også afgøre hvad, der er muligt.

Hvad hvis man ikke kan lide fysiske spil?

Er man ikke til fysisk leg og spil, kan man sagtens hygge sig alligevel. Nogle vælger bare at sidde ude i haven og snakke og nyde det gode vejr. Andre lægger puslespil, spiller kort, læser, griller osv. Der er altså mange ting, man kan lave udendøre. Også selvom man ikke har lyst til at være fysisk. Mange hygger sig også med at tage sig af haven. Hvad end græsset er blevet for langt, eller bedene trænger til en kærlig hånd.

Mange husejere går op i haven. Og når det så endelig er blevet varmt udenfor, går de straks i gang  med arbejdet. Hele grunden bliver altid flottere, gør man lidt ud af haven. Derfor er det bestemt noget, mange gør meget ud af. Mange forældre nyder at sidde ude i haven, mens børnene leger. Så kan man både holde øje med dem, men også nyde deres latter samtidig med, at man nyder det gode vejr. Kan man det, har man haft en god dag som forældre. Det er nemlig bare med at nyde vejret og den gode stemning, når man har muligheden.