Jeg sidder med en opgave, som jeg kun delvist kan afsløre indholdet af – men jeg kan alligevel afsløre nok til at give et godt tip til alle i autobranchen. Det handle rom primært autolifte – men også om kompressorer, dækmaskiner, reservedele og diverse værktøj. Og mit tip er jo ganske væsentligt, for de autoværksteder, der formår at købe topkvalitet værktøj og udstyr til den lavest mulige pris opnår jo en eklatant konkurrencefordel!

Autolifte og dækmaskiner online

Ja – de findes faktisk. Modsat de gamle dages sælgere, der drønede landevejene tynde i for eksempel Mazda 626 Europe, besøgte en stribe autoværksteder og brugte tid på både kaffe, wienerbrød og hvad ved jeg, er internettet i dag en kanal for de bedste priser på den bedste kvalitet. Og hvis du tænker lidt over det flow, der ligger bag, giver det god mening, at det faktisk er muligt at sælge endda meget høj kvalitet til en ret lav pris:

  •  Ingen udgifter til dyre firmabiler
  • Ingen lønomkostninger til kørende sælgere
  • Strømlinet ordreproces

Mekanikere og ejere af værksteder er i dag så vel bevandrede i, hvad de har brug for, at de reelt ikke behøver mere rådgivning end den, der nemt ydes via telefon og/eller e-mail. Og derfor kan de glæde sig over, at det i 2017 er muligt at købe for eksempel en dækmaskine til under 6.200 kroner!

Når vi taler sådan noget som autolifte, er det indlysende, at sikkerhed og driftsstabilitet er afgørende. Tænk blot på, hvor mange i løbet af en dag, en lift kører op og ned på et travlt værksted… Derfor er kvalitet afgørende – lige såvel som adgang til reservedele, når tingene går i stykker.

Nima Lift

Firmaet Nima Lift i Billund er et af de firmaer, der har taget salgskanalen til sig – og gjort det fantastisk. Med en kombination af de helt rigtige produkter og stærke priser, der så krydres med hurtig levering og god service, har de taget en stor bid af markedet. Og det gælder ikke kun dækmaskiner og autolifte – men også områder som kompressorer, værktøj og andet udstyr.

Det er fremtiden, og det kommer til at ramme dem, der ikke målretter sig efter den hårdt!